Te koop

Huis

1325 • CHAUMONT-GISTOUX Ref.: 12154
Informatie
Algemene
1.650.000€
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Toiletten
2
Bewoonbare oppervlakte
280 m2
Woongedeelte
70 m2
Grondoppervlakte
17257 m2
Garages
2

Dompel jezelf onder in het buitengewone met dit uitzonderlijke pand, gelegen in een hemelse buitenomgeving, en biedt een ongeëvenaarde woonervaring. Gelegen in een residentiële wijk met een sectorplan, strekt deze unieke residentie zich uit over ruim 2 hectare puur geluk en onthult een perfecte alliantie tussen majestueuze natuur en ontwikkelingspotentieel. Dit huis, een toegangspoort tot een wereld van mogelijkheden, biedt uitgestrekte grond versierd met weilanden en boxen voor paarden, perfect voorzien van water en elektriciteit. Stel je de vrijheid voor om je paarden te zien stoeien in dit idyllische tafereel, terwijl je geniet van modern comfort midden in de natuur. Met een royale oppervlakte van 280 m² om te renoveren, heeft deze residentie een stevige basis van ± 200 m² op de grond, die een canvas vormt om uw droomtoevluchtsoord te creëren. De twee garages, carport en privé-oprit zorgen voor een praktisch tintje, terwijl de twee terrassen aan de voor- en achterzijde uitnodigen om van elk moment buiten te genieten. De mogelijkheid om een onderverdeling te creëren, waardoor dit pand een verstandige investering wordt, draagt bij aan de activa. Stel je voor dat je een exclusieve buurt tot leven brengt in deze betoverende omgeving, waar luxe en natuur harmonieus samenkomen. Het uitzonderlijke panoramische uitzicht dat zich vanuit deze residentie voor u uitstrekt, geeft een unieke dimensie aan uw dagelijks leven. Het is een uitnodiging voor een leven waarin elke zonsopgang en elke zonsondergang onvergetelijke momenten worden. Mis de kans niet om dit huis om te toveren tot een architectonisch kunstwerk, gepersonaliseerd volgens uw dromen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dit uitzonderlijke pand het symbool kan worden van uw gedistingeerde levensstijl, waarbij de charme van renovatie wordt gecombineerd met de luxe van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Omdat alle grond zich in een woonwijk bevindt, kunt u de mogelijkheid hebben om te bouwen, waardoor dit onroerend goed een verstandige investering is. Het uitzonderlijke panoramische uitzicht dat zich vanuit deze villa voor u uitstrekt, geeft een unieke dimensie aan uw dagelijks leven. Mis de kans niet om dit huis om te toveren tot een architectonisch kunstwerk, gepersonaliseerd volgens uw dromen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dit uitzonderlijke pand het symbool kan worden van uw gedistingeerde levensstijl, waarbij de charme van renovatie wordt gecombineerd met de luxe van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

À découvrir aussi

Nieuw
Appartement

Appartement

7021 • HAVRÉ
15.000.000€
Ref:. 5
3 8797 m2 43300 m2
Nieuw
Huis

Huis

1390 • BOSSUT-GOTTECHAIN
1.100.000€
Ref:. 1
6 3 275 m2 45 m2 5572 m2 1
Nieuw
Grond - Terrain à bâtir

Grond - Terrain à bâtir

1457 • NIL-SAINT-VINCENT-SAINT-MARTIN
350.000€ (Minimum prijs)
Ref:. 4
20 m2
Nieuw
Grond - Terrain à bâtir

Grond - Terrain à bâtir

1380 • LASNE
400.000€
Ref:. 4
2600 m2

Nous diffusons des cookies afin d'analyser le trafic sur ce site. Les informations concernant l’utilisation que vous faites de notre site nous sont transmises dans cette optique.